Manier van werken

Een integratieve therapeut kijkt naar jou als uniek persoon. Samen met jou wil ik op zoek gaan naar antwoorden die jou verder op weg helpen op de manier die het best bij jou past. Aan de hand van gesprekken of andere werkvromen wordt onderzocht wat de klachten zijn en wordt er gezocht hoe het voor jou anders en beter kan. Er wordt gezocht naar oorzaak en samenhang van verschillende facetten om zo stap voor stap de brug over te gaan.

In een eerste gesprek wordt het probleem verkend en kan jij aftoetsen of ik je kan helpen. Ik vind het belangrijk dat je je goed voelt bij een therapeut. Indien zou blijken dat je je beter voelt bij een andere manier van werken, ben ik steeds bereid om met jou samen na te denken en je met zorg door verwijzen naar een meer geschikte therapeut of andere vorm van hulpverlening. Een fundering is bij elke constructie belangrijk. Ik geloof in de mogelijkheid en kracht van elke mens om te zijn wie hij/zij is of te zijn wie hij/zij wil zijn.