MOET Willen

MOET soms heb ik het een beetje gehad. Je moet loslaten. Je moet meer verbinding maken Je moet gezond eten Je moet luisteren naar je hart. Je moet meer tijd maken voor jezelf. Je moet vertrouwen hebben. Je moet meer wilskracht hebben. Je moet minder wilskracht hebben. Je moet positiever in het leven staan. Je moet leven niet overleven. Je moet je gevoel volgen Je moet … Soms gaat het even niet. Soms loop je jezelf even voorbij. Soms moet je gewoon even gaan of gewoon doen. Mag dat stukje er ook zijn? Mag het heel even mijn eigen keuze zijn? Mag ik heel even gebruiken waar ik goed in ben? Mag ik eventjes overleven? Mag ik het even zwaar vinden? Mag ik het even kak vinden? Mag ik even boos zijn? Mag ik het even niet meer weten? Mag het denken en het doen er zijn naast het voelen? Wees niet ongerust. Het wil niet zeggen dat ik niet meer voel. Het wil niet zeggen dat ik geen verbinding meer maak. Het is gewoon even ruimte laten voor wat ik nodig heb. Tot ik weer één ben met mezelf. Tot ik sterk genoeg ben voor mijn wil

Leave a Reply